Over Marky's Creations


 Dit ben ik, student aan de UCLL & zelfstandige. Al meer dan 4 jaar maak ik hondenlijnen en halsbanden. Heel onschuldig ben ik begonnen met PPM, ik was namelijk op zoek naar een specifieke soort lijn die ik maar nergens kon vinden.
Dus dan maken we die maar zelf ! Na anderhalf jaar bezig te zijn met PPM begon het toch wel te kriebelen om zo’n mooie halsbanden uit paracord te maken. Diegene die ik vond waren vaak net niet wat ik zocht, dus je raad het al ; dan maken we die maar zelf!
En voor ik het wist was ik 4 jaar en honderden artikelen verder. Ook vandaag nog maak ik elk artikel met veel plezier en liefde. Ik zorg ervoor dat alle artikelen die ik aflever veilig én stijlvol zijn, zo kan jij in stijl genieten van elke wandeling met je hond.


De naam Marky’s Creations is een combinatie van mijn naam Margot en die van mijn trouwe viervoeter Kyrah. Zij is de reden waarom dit alles gestart is. Want bij een mooie hond hoort natuurlijk een nog mooiere halsband! Altijd paraat om nog maar eens model te zijn, zolang er maar genoeg koekjes volgen. Ondertussen heeft Kyrah al een hele collectie aan halsbanden en lijnen, want je kan er nooit genoeg hebben, toch ?

© 2020 | Marky’s Creations