FAQ

De meest gestelde vragen

De wachttijd varieërt, maar reken minstens op 3 weken en maximum op 8 weken.

Aangezien het aanbod aan kleuren enorm groot is, is het niet mogelijk om alle kleuren hier te tonen. Echter heb ik wel een album (klik hier) met bestaande kleurencombinaties verzameld. Ook kan je al wat inspiratie opdoen bij de reeds gemaakte producten.

Indien je graag iets anders wilt, is het mogelijk om enkele kleuren door te geven (bv. turquoise & bruin ). Dan zal ik naar jouw wens enkele kleurencombinaties samen leggen waaruit jij kan kiezen. Zo maak jij je halsband weer net iets unieker!

Om zeker te zijn dat jouw halsband perfect past, meet je best even de nekomtrek van jouw hond na. Dit doe je met een lintmeter of met een stukje touw (dat je dan later nameet met een meetlat). Je meet waar de halsband komt te zitten, dus niet bovenaan of onderaan de nek, ongeveer in het midden. Voor honden met een lange of veel vacht is het belangrijk dat je onder het haar (eerder op de huid) gaat meten om een correcte maat af te nemen.

Indien je een halfcheck of martingale sluiting wil moet je ook nekomtrek meten zodat de band makkelijk aan & uit over het hoofd kan. Bij dit soort sluitingen kan het ook zo gemaakt worden dat de halsband iets verder dan de nekomtrek toeslipt, dit is een persoonlijke keuze.

Ja, ik verzend met Bpost binnen België (€6 naar een adres of €4,40 naar een bpost punt), naar Nederland verzend ik met PostNl (€9,60 naar een adres). Ophalen kan overigens ook in Aalst en Leuven (variabel).

Indien er een defect is mag je dit zeker laten weten en krijg je normaal ook een nieuw exemplaar in ruil.

Indien de halsband niet past is er duidelijk iets verkeerd gegaan bij het meten. Contacteer me dan en dan zoeken we samen een oplossing.

Indien de reden van retour niet een van de bovenstaande is, is het niet mogelijk om te retourneren.

Indien ik nog eens plan om workshops te organiseren zal dit meermaals op voorhand gecommuniceerd worden op de fb-pagina. Het is dus zeker de moeite om die in de gaten te houden indien je geïnteresseerd bent. Ook zal het op de website terug te vinden zijn wanneer het zover is.

© 2020 | Marky’s Creations